Gaminimo laikas: 20 min.
Porcijų skaičius: 2
Lengvas receptas
Mango padažui reikia:
200 g mango tyrės
150 g alyvuogių aliejaus
1 čili pipiro
1 žaliosios citrinos
Druskos
Pipirų
1. Mango tyrę ir aliejų supilkite į trintuvą. Įtarkuokite vienos žaliosios citrinos žievelę, sukapokite čili pipirą ir sudėkite į kokteilinę.
2. Pagardinkite druska, pipirais ir suplakite.
Agurkiniam padažui reikia:
100 g marinuotų agurkėlių SPILVA
70 g saldaus čili padažo
100 g alyvuogių aliejaus
Garstyčių
1 citrinos
Druskos
Pipirų
Marinuotus agurkėlius SPILVA supjaustykite labai smulkiais kubeliais, supilkite aliejų, garstyčias, saldų čili padažą, išspauskite citriną, pagardinkite druska, pipirais ir viską suplakite.
Blenderį galite įsigyti pigu.lt
PATARIMAI:
Išbandžius šiuos du padažus garantuoju, kad pamėgsite austres.
Padažo produktai atrodo tikrai nesuderinami, bet jie puikiai tinka prie austrių.
Prieš atidarant austrę apšlakstykite ją citrina, kadangi austrė yra gyvas organizmas, ji truputėlį prasivers ir bus lengviau atidaroma.
Video receptas:
Skanaus!