Ieškote lengvo, greitai pagaminamo ir tobulai skanaus užkandžio recepto?
Brusketa su pievagrybiais ir čioriso dešra yra kaip tik tai, ko jums reikia!
Brusketai su pievagrybiais pagaminti reikia:
100 g ekologiškų AUGA Grill pievagrybių
100 g čioriso dešros
3–4 riekelių mėgstamos duonos
1 saujos šalavijo lapelių
4–5 šaukštų rikotos sūrio
4–5 šaukštų alyvuogių aliejaus
1 žaliosios citrinos
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Ekologiškus AUGA Grill pievagrybius supjaustykite į keturias dalis, marinuokite druska, pipirais, alyvuogių aliejumi ir šalavijo lapeliais.
Marinuotus grybus suverkite ant iešmelio. Sluoksniuokite kartu su čioriso dešros griežinėliais.
Grybų iešmelius kepkite BIG GREEN EGG kepsninėje, nuolat vartant apie 5–6 min. 220 °C temp.
Duoną supjaustykite riekelėmis, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska ir kepkite kepsninėje iš abiejų pusių, kol apskrus.
Ant skrudintos duonos tepkite rikotos sūrį, pagardinkite alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Ant viršaus dėkite grybų iešmelius, keletą šalavijo lapelių ir užtarkuokite žaliosios citrinos žievelės.
Video receptas:
Skanaus!