Reikia:
250 g graikiško jogurto
2 kiaušinių
1 šaukšto cukraus
Žiupsnelio druskos
150 g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
Aliejaus (kepti)
300 g abrikosų
50 g DANSUKKER cukraus uogienėms
Žiupsnelio levandų žiedų
Išplakite kiaušinius su cukrumi, sumaišykite su jogurtu. Suberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais, druską. Viską išmaišykite, bet neilgai – kad tik susijungtų.Kepkite sklindžius vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus.Išimkite abrikosų kauliukus, sudėkite vaisius į puodą įpilkite 2 šaukštus vandens ir užvirinkite. Suberkite cukrų ir virkite nustatę mažą kaitrą 5-7 min. Nugriebkite putas. Pabaigoje suberkite levandas.Sklindžius patiekite su abrikosų uogiene ir ledais.