top of page

Jogurto sklindžiai su abrikosų uogiene


Reikia:

  • 250 g graikiško jogurto

  • 2 kiaušinių

  • 1 šaukšto cukraus

  • Žiupsnelio druskos

  • 150 g miltų

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • Aliejaus (kepti)

  • 300 g abrikosų

  • 50 g DANSUKKER cukraus uogienėms

  • Žiupsnelio levandų žiedų


Išplakite kiaušinius su cukrumi, sumaišykite su jogurtu. Suberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais, druską. Viską išmaišykite, bet neilgai – kad tik susijungtų.Kepkite sklindžius vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus.Išimkite abrikosų kauliukus, sudėkite vaisius į puodą įpilkite 2 šaukštus vandens ir užvirinkite. Suberkite cukrų ir virkite nustatę mažą kaitrą 5-7 min. Nugriebkite putas. Pabaigoje suberkite levandas.Sklindžius patiekite su abrikosų uogiene ir ledais.


Naujausi įrašai

bottom of page