Šį savaitgalį nustebinkite savo tėčius ypatinga vakariene ir pagaminkite didkepsnio salotas, kurioms neatsispirs nė vienas.
Video receptą žiūrėkite čia
Jautienos steiko salotoms pagaminti reikia:
2 agurkų
1 svogūno
1 skiltelės česnako
2 šaukštų žuvies padažo
1 žaliosios citrinos
Žiupsnelio KOTANYI aitriosios paprikos
1 gūžės romaninių salotų
3 šaukštų OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus
1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnio „Black Angus“
2 šaukštų WOWMAMA barbekiu padažo „Black Garlic“
3 riekelių AGOTOS viso grūdo duonos su daigintais rugiais
2 šaukštų austrių padažo
100 g juodųjų pupelių
2–3 šakelių mėtų
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
1. Agurkus, svogūnus, česnaką supjaustykite griežinėliais, sudėkite į dubenį, dėkite žuvies padažą, išspauskite žaliosios citrinos sulčių, pagardinkite KOTANYI druska, pipirais ir aitriosios paprikos prieskoniais, viską gerai išmaišykite.
2. Salotą perpjaukite pusiau ir kepkite ant OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus įkaitintoje keptuvėje, kol šiek tiek apskrus. KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnį „Black Angus“ marinuokite KOTANYI druska bei pipirais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje iš abiejų pusių, kol apskrus. „Steiką“ dėkite į skardą, tepkite WOWMAMA barbekiu padažo „Black Garlic“ ir dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitėje 2–3 min. AGOTOS viso grūdo duoną su daigintais rugiais apskrudinkite sausoje keptuvėje iš abiejų pusių.
3. Į serviravimo lėkštę dėkite agurkų salotas, keptas romanines salotas, užteptas austrių padažu, juodąsias pupeles, mėtų lapelius ir griežinėliais supjaustytą jautieną.
Skanaus!