Virtą kiaušinį, ypač per Velykas, verta ragauti ne tik su krienais ir majonezu, bet ir su ypatingesniais pagardais. Išbandykite Alfo siūlomus pagardus.
Žirnelių ir krienų kremas
Laidą #Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia
Kremui pagaminti reikia:
½ stiklinės žirnelių
3 šaukštų krienų
½ citrinos
Žiupsnelio KOTANYI druskos
1. Į virtuvinį smulkintuvą sudėkite žirnelius, krienus, įtarkuokite citrinos žievelės, berkite druskos ir viską sutrinkite. Patiekdami galite papuošti žirneliais.
2. Skanaukite su virtais kiaušiniais ir mėgstama duona.
Vasabio ir avokadų kremas
Kremui pagaminti reikia:
½ AJI džiovintų jūrų dumblių lapo
1 šaukšto vasabio krienų
1 vidutinio avokado
½ citrinos
1. Į virtuvinį smulkintuvą sudėkite išskobtą avokadą, įspauskite citrinos sulčių, berkite druskos, dėkite vasabio ir viską sutrinkite.
2. Užberkite smulkintų jūrų dumblių. Skanaukite su virtais kiaušiniais ir mėgstama duona.
Skanaus!