4 asm.
Įdarytiems kiaušiniams pagaminti reikia:
8 kiaušinių
4–5 svogūnų
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
2 šaukštų DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
1 šaukšto raudonojo vyno acto
½ stiklinės granatų sulčių
Žiupsnelio džiovintų čiobrelių
2 šaukštų smulkintų MAMOS KONSERVAI marinuotų agurkėlių
½ šaukštelio tabasko padažo
1 šaukšto smulkintų česnakų laiškų
1 šaukšto lašišos ikrų
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Kiaušinius išvirkite ir nulupkite. Nupjaukite viršų ir trynius išimkite į dubenį.
Svogūnus supjaustykite plonais šiaudeliais, apkepkite aliejuje (reikės ~2 šaukštų aliejaus) apie 4–5 min.
Sudėkite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų ir karamelizuokite apie 2–3 min.
Supilkite raudonojo vyno actą ir granatų sultis. Pagardinkite čiobreliais, druska ir pipirais. Troškinkite apie 15 min., kol svogūnai suminkštės ir pasidarys blizgūs.
Kiaušinių trynius sumaišykite su MAMOS KONSERVAI smulkintais marinuotais agurkėliais, tabasko padažu, alyvuogių aliejumi, smulkintais česnakų laiškais, druska ir pipirais. Gerai išmaišykite ir konditeriniu maišeliu užpildykite padažu išskobtus kiaušinius.
Ant kiaušinių viršaus dėkite po šaukštelį karamelizuotų svogūnų ir ikrų.
Gardžių atradimų.