Patiekalo-transformerio rubrikoje šįkart karaliauja kiaušiniai ir Alfo idėja, kaip iš tų pačių ingredientų pagaminti du skirtingus patiekalus, t. y., vieną arba kitą, arba abu iškart, arba… vieną patiekalą transformuoti į kitą!
Jeigu mėgstate įdarytus kiaušinius arba užtepėles su kiaušiniais, imkite šį receptą, gaminkite, vaišinkite ir vaišinkitės. Kad pirštelius aplaižysite – garantuojame.
Video receptą rasite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Įdarytiems kiaušiniams paruošti reikia:
2 vidutinių morkų
½ svogūno
2–3 šaukštų alyvuogių aliejaus
Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
160 g šaldytų ANAMMA falafelių
3 virtų kiaušinių (įdarui ir 3 virtų kiaušinių patiekimui)
2 šaukštų majonezo
1 šaukšto DŽIUGAS 36 mėn. brandinimo kietojo sūrio „Gourmet“
30 g GAIDELIS grietinės ir svogūnų skonio krekerių
1 saujelės violetinių bazilikų lapelių
Geriausias laikas yra dabar!
Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
Morkas nuskuskite ir sutarkuokite burokine tarka, svogūną supjaustykite kubeliais. Daržoves apkepinkite keptuvėje su aliejumi, berkite KOTANYI ketverių pipirų mišinio, išmaišykite.
Į kepimo popieriumi išklotą skardą sudėkite ANAMMA falafelius, orkaitėje juos tik pašildykite.
Kiaušinius perpjaukite per pusę ir išimkite trynius.
Į elektrinį trintuvą sudėkite iškeptas daržoves, majonezą, kiaušinius, įtarkuokite DŽIUGAS 36 mėn. brandinimo kietąjį sūrį „Gourmet“, viską pagardinkite pipirais. Masę gerai sutrinkite.
Pilnas kiaušinių puseles įdarykite paruoštu įdaru, ant viršaus dėkite GAIDELIS grietinės ir svogūnų skonio krekerius.
Papuoškite violetinių bazilikų lapeliais ir apibarstykite ketverių pipirų mišiniu.
Užtepėlei paruošti reikia:
Į elektrinį trintuvą sudėkite įdarytus kiaušinius ir sutrinkite.
Masę tepkite ant pašildytų falafelių.
Naudojant konditerinį maišelį išspauskite majonezo ir papuoškite bazilikų lapeliais.
Gardžių atradimų.