Traškaus ir sultingo sumuštinio su mangu ir varškės sūreliais neatsisakys niekas.
4 asm.
Pusryčių sumuštiniams paruošti reikia:
1 vidutinio mango
4 GARDĖSIS forminės duonos su kefyru riekelių
2 MAGIJA šokolado ir sausainių skonio varškės sūrelių
Žiupsnelio tarkuotos citrinos žievelės
1 saujos šviežių aviečių
1 šaukštelio DANSUKKER auksaspalvio sirupo
50 g ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto
Keleto Helovyno guminukų
1. Mangą nulupkite ir supjaustykite riekelėmis.
2. Ant 2 GARDĖSIS forminės duonos su kefyru riekelių tepkite sūrelius, dėliokite mango
gabaliukus, berkite citrinos žievelės, dėkite aviečių ir pilkite DANSUKKER auksaspalvio sirupo.
Uždenkite antra duonos riekele ir ant viršutinės pusės užtepkite ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto.
3. Įkaitinkite ZYLE grilį, dėkite šiek tiek sviesto, sumuštinius ir apkepkite.
4. Sumuštinius galite papuošti Helovyno guminukais. Dėdami juos tiesiog ant viršaus arba įterpiant į sumuštinio vidų (perpjovus trikampiais).
PATARIMAI
1. Jei neturite šviežių aviečių, galite jas pakeisti ir šaldytomis.
2. Valgykite kuo greičiau, kad guminukai nepradėtų tirpti.
Gardžių atradimų.