Ledų ir šokolado duetas – tikras skanėstas smaližiams, kurio norėsis vėl ir vėl.
Video receptą žiūrėkite čia
Šokoladinei tartai pagaminti reikia:
100 g sviesto
150 g kvietinių miltų
50 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)
Žiupsnelio KOTANYI druskos
1 šaukšto DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
300 ml grietinėlės 30 % rieb.
200 g PERGALĖS šokolado su apelsinais
1 šaukšto NATURLI ledų „Peanut Go Nuts“
1. Į ELECTROLUX virtuvinį trintuvą dėkite sviestą, miltus, TICHĖ natūralų mineralinį vandenį, KOTANYI druską, DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų ir trinkite iki vientisos tešlos masės.
2. Gautą tešla iškočiokite, dėkite į kepimo formą ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje apie 15 min.
3. Į prikaistuvį pilkite grietinėlę, ją užvirkite, sudėkite PERGALĖS šokoladą ir gerai išmaišykite, kad šokoladas ištirptų. Gautą šokoladą supilkite ant iškepusios pyrago tešlos ir dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę maždaug 7 min. Pyragą patiekite su NATURLI ledais „Peanut Go Nuts“.
Skanaus!