top of page

Grybų ir daržovių troškinys su antiena (Receptas)

Pasiilgote labai jaukaus, labai kvapnaus, nesudėtingai pagaminamo patiekalo, kuris tiktų ir pietums ar vakarienei? Šis naminis umamiškas grybų ir daržovių troškinys su antiena yra kaip tik toks – nustebsite, kaip nesudėtinga paruošti tokį dėmesio vertą patiekalą, kuris šildo ir kūną, ir sielą. Valgytojai murks iš malonumo! Pažadame. 

troškinys su grybais ir daržovėmis_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia.

ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!

 

4–6 asm.

Gaminimo laikas: 1 val. 30 min.

 

Troškiniui su grybais ir daržovėmis pagaminti reikia:

  • 1 vidutinio svogūno

  • 1 saliero gumbo

  • 1 vidutinės morkos

  • 250 g rudųjų pievagrybių

  • 2–3 šaukštų BIONATURALIS itin gryno alyvuogių aliejaus

  • 340 g LAPINO PUOTA ančių kulšelių mėsos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio prieskonių mišinio su aitriosiomis paprikomis

  • 6–7 skiltelių česnako

  • 1 šaukšto garstyčių

  • 250 ml nealkoholinio baltojo sauso vyno

  • 400 g bulvių

  • 3 laurų lapų

  • 750 ml SUKČIUS natūralaus vištienos sultinio

  • Žiupsnelio druskos

  • 1 šaukšto KĖDAINIŲ KONSERVAI trumų padažo

  • 1 saujos šviežių žalumynų

 

1. Svogūną supjaustykite kubeliais, saliero gumbą ir morką – vidutiniais gabaliukais, grybus padalinkite per pusę.

2. Į įkaitintą keptuvę supilkite BIONATURALIS itin gryną alyvuogių aliejų, suberkite svogūnus ir sudėkite LAPINO PUOTA ančių kulšelių mėsą. Pagardinkite juodaisiais pipirais ir prieskonių mišiniu su aitriosiomis paprikomis.

3. Sudėkite česnakų skilteles, garstyčias ir supilkite vyną. Patroškinkite ir masę supilkite į puodą. Dėkite bulves bei laurų lapus.

4. Kitoje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų, suberkite grybus. Apkepinkite ir suberkite į puodą.

5. Į troškinį supilkite SUKČIUS natūralų vištienos sultinį, pasūdykite. Uždenkite dangtį ir troškinkite apie 50 min.

6. Kepimo pabaigoje supilkite KĖDAINIŲ KONSERVAI trumų padažą. Išmaišykite.

7. Antienos troškinį supilkite į dubenį, pagardinkite juodaisiais pipirais.

8. Papuoškite šviežiomis žolelėmis.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page