Tviskanti glazūra, traški odelė ir sultinga vištiena, štai koks iškylos patiekalas taps tikra sensacija. O kai desertui patieksite kokteilį su kava, draugai tiesiog nebegalės atsispirti.
#AlfasMieste žiūrėkite čia
Grilyje keptam viščiukui paruošti reikia:
2 skiltelių česnako
20 g imbiero
2 šaukštų KIKKOMAN padažo „Ponzu“
Žiupsnelio DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
1 žaliosios citrinos
3 šaukštų OBELIŲ rapsų ir kanapių aliejaus
1 aitriosios paprikos
Žiupsnelio KOTANYI mėsos prieskonių „Grillmarinade“
1 viščiuko
1 mango
2 saujų salotų lapų
1 mėlynojo svogūno
3 šaukštų SPILVA marinuotų burokėlių „Klasika“
2 šaukštų FELIX BBQ padažo
1 saujos laiškinių česnakų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
1. Česnaką, imbierą susmulkinkite ir dėkite į dubenį. Berkite KOTANYI druską, pilkite KIKKOMAN padažą „Ponzu“, DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, žaliosios citrinos sultis, OBELIŲ rapsų ir kanapių aliejų, berkite aitriąją papriką, KOTANYI mėsos prieskonius „Grillmarinade“ ir gerai išmaišykite.
2. Gautą marinatą gerai įtrinkite į viščiuką ir dėkite kepti į įkaitintą ZYLE KAMADO grilį 120 °C temp. apie 2 val., kol viščiukas apskrus ir pilnai iškeps.
3. Likusį marintą supilkite į pasirinktą lėkštę, sudėkite pjaustytus mangus, salotų lapus, pjaustytą mėlynąjį svogūną, SPILVA marinuotus burokėlius „Klasika“ ir gerai išmaišykite. Iškepus viščiukui dėkite jį į lėkštę ir paglazūruokite FELIX BBQ padažu, užberkite smulkintų laiškinių česnakų.
Gardusis augalinis kokteilis su kava
Kavos kokteiliui pagaminti reikia:
1 plytelės PERGALĖ šokolado su spanguolėmis
1 puodelio NESPRESSO espreso kavos „Freddo intenso“
150 ml NATURLI ekologiško skrudintų migdolų gėrimo
1. PERGALĖ šokoladą su spanguolėmis, NESPRESSO espreso kavą „Freddo intenso“, NATURLI ekologišką skrudintų migdolų gėrimą supilkite į prikaistuvį ir dėkite ant įkaitinto grilio, nuolat maišykite, kol viskas ištirps ir taps vientisos konsistencijos.
Skanaus!