1-2 asm.
Gaminimas 15 min.
Reikia:
100 g nekepintų grikių
120 g salotų lapų
2-3 SPILVA marinuotų agurkų
6-8 riekelių KITCHEN ME karštai rūkytos anties filė
50 g korėjietiškų morkų
Padažui:
100 ml OBELIŲ pomidorų padažo „naminis“
Mažo ryšelio petražolių
Mažo ryšelio kalendrų
Kelių svogūno laiškų
2-3 ančiuvių
½ citrinos sulčių
1-2 šaukštelių DANSUKKER šviesiojo sirupo
Saujos granatų sėklų pabarstyti
1. Užmerkite grikius iš vakaro šaltame vandenyje.
2. Į lėkštę sudėkite salotų lapus. SPILVA marinuotus agurkus supjaustykite riekelėmis, taip pat riekelėmis supjaustykite KITCHEN ME karštai rūkytą anties filė. Tarp salotų lapų dėkite agurkus, antieną, korėjietiškas morkas.
3. Padažui sutrinkite kartu petražolių ir kalendrų lapelius, svogūnų laiškus ir ančiuvius. Sumaišykite su OBELIŲ pomidorų padažu „naminis“. Išspauskite citrinos sultis, pagardinkite DANSUKKER šviesiuoju
4. Gautą padažą sudėkite ant salotų. Užberkite granatų sėklų.