top of page

Greiti mini kibinai


mini kibinai, VMGonline.lt
Šarūno Jaskutėlio nuotr.

Reikia:

  • 200 g VILNIUS margarino „Kepiniams“

  • 450 g miltų

  • Žiupsnelio druskos

  • 200 ml kefyro

  • Kiaušinio (patepti)

Įdarui:

  • 340 g LAPINO PUOTA šviežios ančių kulšelių mėsos (troškinti, kepti)

  • 1 didelio svogūno

  • Druskos, juodųjų pipirų

  • 200 g pievagrybių

Gaminimas:

1. Į trintuvo indą sudėkite gabaliukais pjaustytą atšaldytą VILNIUS margariną „Kepiniams“, suberkite miltus, pasūdykite ir sutrinkite iki smulkių kruopelyčių.

2. Suberkite viską į didelį dubenį, supilkite kefyrą ir užminkykite tešlą. Padėkite ją valandai į šaldytuvą.

3. LAPINO PUOTA šviežią ančių kulšelių mėsą (troškinti, kepti) ir svogūną sudėkite į trintuvo indą ir sukapokite. Įberkite druskos, juodųjų pipirų. Permaišykite ir sudėkite smulkiai pjaustytus pievagrybius. Viską išmaišykite.

4. Atšaldytą tešlą suformuokite į volelį, supjaustykite nedideliais gabaliukais. Suformuokite blynelius. Į viduriuką dėkite įdaro ir suformuokite kibinukus.

5. Sudėkite juos į kepimo popieriumi išklotą skardą ir patepkite kiaušiniu. Kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 35–40 min.

Naujausi įrašai

bottom of page