Pačių greičiausių blynelių su net keturiais skirtingais įdarais receptas pravers visais gyvenimo atvejais ir patiks visai šeimai, taip pat draugams ir kaimynams, jeigu pakviesite juos vakarienės. Ir tai turbūt tas patiekalas, kurio norisi net po sočių švenčių.
#Welldone produktų linijoje – gausi produktų įvairovė, todėl rasite viską pagal savo skonį, poreikius ar receptą – kiekvieną sekmadienį laidoje, kurią galite žiūrėti IG , Alfas dalinasi idėjomis lengvų ir labai greitai pagaminamų patiekalų receptais.
Blyneliams iškepti reikia:
400 g WELL DONE miltų mišinio blynams
2–3 WELL DONE pieninio šokolado traškučių
Keleto WELL DONE aviečių
Keleto g WELL DONE šilauogių
2 WELL DONE gaudos sūrio griežinėlių
2 WELL DONE virtos ispaniškos dešros „Mortadella“ gabalėlių
5–6 šaukštų aliejaus (kepimui)
Keleto mėtos lapelių (papuošimui)
1. WELL DONE miltų mišinį blynams paruoškite taip, kaip nurodyta ant pakuotės.
2. WELL DONE virtą ispanišką dešrą „Mortadella“ supjaustykite juostelėmis, WELL DONE gaudos sūrį – kubeliais.
3. Suberkite sūrį į dubenį, pilkite ketvirtadalį tešlos ir išmaišykite.
4. Suberkite dešrą į dubenį, pilkite ketvirtadalį tešlos ir išmaišykite.
5. Į keptuvę pilkite aliejaus, įkaitinkite ir apkepkite blynelius iš abiejų pusių.
6. WELL DONE avietes ir šilauoges perpjaukite per pusę, rankomis sutrupinkite WELL DONE pieninio šokolado traškučius.
7. Suberkite uogas į dubenį, pilkite pusę likusios tešlos ir išmaišykite.
8. Suberkite traškučius į dubenį, pilkite likusią dalį tešlos ir išmaišykite.
9. Į keptuvę pilkite aliejaus, įkaitinkite ir apkepkite blynelius iš abiejų pusių.
10. Galite papuošti mėtos lapeliais.
Gardžių atradimų.