Esate deserto žmonės? Negalite be šokolado? Vasarą norisi kažko lengvo, šokoladinio, bet gaivaus?
Greito šokoladinio deserto su šviežiomis avietėmis receptas yra tai, ko reikia.
Šokoladiniams putėsiams su uogomis pagaminti reikia:
200 g DOMORI juodojo šokolado
1 stiklinės grietinėlės
3 šaukštų DANSUKKER cukraus miltelių
1 saujos šviežių uogų
50 g skrudintų kedrinių pinijų
1 žaliosios citrinos
Šviežių mėtų lapelių
Žiupsnelio druskos
DOMORI juodąjį šokoladą ištirpinkite ir sumaišykite su puse kiekio grietinėlės.
Likusią grietinėlę išplakite iki standžių putų, dėkite DANSUKKER cukraus miltelius, druską ir šokolado masę. Viską gerai išmaišykite ir atvėsinkite šaldytuve apie 2 valandas.
Į taurę dėkite šokoladinius putėsius, šviežias uogas, skrudintas pinijas ir sluoksniuokite 2–3 sluoksnius. Papuoškite šviežių mėtų lapeliais, užtarkuokite žaliosios citrinos žievelės.
Video receptas:
Skanaus!