Reikia:
100 g sviesto
120 g miltų
40 g kokosų drožlių
50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
100 ml obuolių tyrės
1–2 obuolių
1. Paruoškite stačiakampę formą tartoms kepti (11x24 cm).
2. Į trintuvo indą sudėkite supjaustytą gabaliukais sviestą, suberkite miltus ir kokosų drožles. Įberkite 1–2 šaukštus DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“.
3. Sutrinkite iki trupinių. Dalį trupinių atidėkite (1–2 šaukštus), o likusius sumaišykite su 2–3 šaukštais ledinio vandens ir užminkykite tešlą.
4. Ją iškočiokite, sudėkite į kepimo formą (galite dugną iškloti kepimo popieriumi), apspauskite, aplyginkite kraštus. Sudėkite obuolių tyrę, o ant viršaus suberkite nedidelius obuolio gabaliukus. Pabarstykite atidėtais trupiniais. Formą pripildykite iki pat viršaus.
5. Kepkite 35–40 min. iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje.