Reikia:
2 SANTA MARIA tortilijų „Tortilla Original Medium“
50 g varškės kepiniams
1 banano
3–4 aviečių
½ šaukštelio SANTA MARIA malto cinamono
1 šaukštelio DANSUKKER cukraus miltelių
Sviesto (kepti)
1. 2 SANTA MARIA tortilijas „Tortilla Original Medium“ patepkite kepinių varške, palikdami laisvą kraštą.
2. Ant vienos tortilijos supjaustykite bananą, avietes, pabarstykite SANTA MARIA maltu cinamonu ir DANSUKKER cukraus milteliais. Uždenkite kita puse ir kepkite įkaitintoje tefloninėje lietinių keptuvėje su sviestu. Apkepkite iš abiejų pusių.
3. Apkeptą kesadiliją pabarstykite cukraus milteliais.
ALFO PATARIMAS:
Galite naudoti įvairiausius vaisius ir uogas – obuolius, kriaušes, braškes, šilauoges.
Skanaus!