Šokoladinių pyragų per daug nebūna, todėl kiekvienas receptas, ypač greitai ir lengvai pagaminamas, yra laukiamas.
Vaisių cukatai suteikia ypatingo solidumo.
Šokoladiniam pyragui pagaminti reikia:
1 šaukštelio sviesto
1 skardinės sutirštinto saldinto pieno
200 g DOMORI 80 % juodojo šokolado
200 g cukruotų vaisių
Žiupsnelio druskos
Keleto mėtų šakelių
Sviestą, sutirštintą pieną ir DOMORI 80% juodajį šokoladą šildykite, kol šokoladas ištirps. Sudėkite 1/3 cukruotų vaisių ir gerai išmaišykite.
Gautą masę sudėkite į formą su kepimo popieriumi ir kepkite 160 °C temp. apie 25 min.
Iškepus įspauskite ant viršaus likusius cukruotus vaisius ir atvėsinkite. Atvėsinus supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, papuoškite lydytu šokoladu ir mėtų lapeliais.
Video receptas:
Skanaus!