Visi mėgsta trintą, tirštą sriubą, bet ne visi ją valgo, nes vengia riebios grietinėlės, kuri suteikia patiekalui aksominio švelnumo ir malonią tekstūrą. Alfas rado būdą, kaip nuostabaus skonio, trintą grybų sriubą paruošti be grietinėlės. Skanaus!

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
4–6 asm.
Gaminimo laikas: 20 min.
Trintai grybų sriubai pagaminti reikia:
1 vidutinio svogūno
3 skiltelių česnako
1 šaukšto ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviesto
4 šaukštų alyvuogių aliejaus
60 g karšto rūkymo šoninės
½ kg įvairių grybų (pievagrybių, šitakių, voveraičių)
750 ml SUKČIUS natūralaus vištienos sultinio
1 šaukštelio kmynų
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
400 g konservuotų baltųjų pupelių
2–3 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
Keleto šilauogių
Keleto šviežių krapų šakelių
Svogūną ir česnaką susmulkinkite. Į puodą sudėkite ŽEMAITIJOS saldžios grietinėlės sviestą, supilkite aliejų, berkite pjaustytas daržoves ir juostelėmis pjaustytą šoninę.
Grybus supjaustykite griežinėliais, sudėkite į puodą ir kepkite 5 min. Supilkite SUKČIUS natūralų daržovių sultinį, berkite kmynus, KOTANYI juoduosius pipirus, konservuotas pupeles, supilkite KIKKOMAN sojų padažą, viską išmaišykite ir virkite apie 7 min.
Kelis šaukštus grybų atidėkite į indą. Likusią sriubą sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
Į lėkštę pilkite sriubos, ant viršaus dėkite grybus, šilauoges, sriubą pagardinkite juodaisiais pipirais. Papuoškite krapų šakelėmis.
Gardžių atradimų.