Alfas atskleidė, kaip namuose itin greitai pasigaminti sriubą, kuri nepaliks abejingų.
Video receptą žiūrėkite čia
Grybų ramen sriubai pagaminti reikia:
1 kubelio NATUR COMPAGNIE ekologiško sultinio su jautiena
1 l vandens
2 svogūnų
2 šaukštų sezamų aliejaus
30 g imbiero
1 česnako skiltelės
1 aitriosios paprikos
2 saujų mėgstamų šviežių grybų
1 saujos brinkintų shiitake grybų
2 šaukštų KIKKOMAN sojų padažo
80 g kiaušinių makaronų
1 morkos
1 saliero stiebo lazdelės
1 kuokštelio kalendrų
2 virtų kiaušinių
2 šaukštų kedrinių pinijų
NATUR COMPAGNIE ekologišką sultinio kubelį su jautiena ištirpinkite verdančiame vandenyje, supilkite skystį, kuriame buvo brinkinti grybai.
Svogūnus susmulkinkite ir apkepkite sezamų aliejuje apie 3–4 min. ant vidutinės kaitros, kol svogūnai karamelizuosis.
Susmulkinkite imbierą, česnaką, aitriąją papriką ir grybus. Viską sudėkite į keptuvę kartu su svogūnais, permaišykite ir kepkite dar apie 5 min. nuolat maišant.
Pilkite KIKKOMAN sojų padažą į ZYLE keptuvę ir išmaišykite su daržovėmis.
Į sultinį sudėkite keptas daržoves, grybus ir virkite makaronus sultinyje tiek laiko, kiek nurodyta ant pakuotės.
Morkas ir saliero stiebus supjaustykite plonais šiaudeliais, pasmulkinkite svogūnų laiškus ir kalendras.
Patiekiant į dubenį dėkite dalį smulkintų daržovių ir svogūnų laiškų, pilkite sultinio su makaronais ir grybais, dėkite pusiau perpjautą virtą kiaušinį, smulkintus svogūnų laiškus, šviežios kalendros ir užberkite kedrinių pinijų.
Skanaus!