10-12 asm.
Gaminimas 15 min.
Kepimas 15-20 min.
Reikia:
350 g miltų
1 nubraukto šaukštelio sodos
1 šaukšto meduolių prieskonių mišinio
50 g sviesto
1 kiaušinio
100 g medaus
150 g cukraus
1 kiaušinio baltymo patepti
1. Skardą išklokite kepimo popieriumi.
2. Medų ištirpinkite su cukrumi ir sviestu.
3. Miltus persijokite, sumaišykite su prieskoniais ir soda, supilkite medaus ir cukraus mišinį, įmuškite kiaušinį ir išminkykite tešlą.
4. Iškočiokite nestorą lakštą (0,5-0,7 mm storio), formelėmis išspauskite meduolius, sudėkite juos į skardą ir patepkite paplaktu baltymu. Kepkite apie 15-20 minučių.
5. Atvėsinkite meduolius ant grotelių. Papuoškite miltelinio cukraus glajumi.