Taip, geriamą jogurtą geriame, užpilame granolą. Jis gaivina, suteikia sotumo jausmą, labai skanu prie minkštutės bandelės. Tačiau jis tinka ne tik gerti – jo panaudojimo galimybių yra tikrai ne viena. Laidoje ALFO VILA Alfas dalinosi keliomis idėjomis.
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI: Kaip pasigaminti naminio jogurto
Padažas prie blynelių. Tinka prie įvairiausių blynelių, kuriuos valgote pagardintus grietine.
Blynelių tešlai. Jogurto likutį visada galite supilti į ruošiamą tešlą blyneliams.
Ledams gaminti. Naminiams ledams gaminti naudojame pieną arba grietinėlę, bet pabandykite pakeisti juos geriamu jogurtu.
Želė/želė sluoksnis tortams ir pyragams. Įpilkite tirpintos ir iki kambario temperatūros atvėsintos želatinos į geriamą jogurtą, išmaišykite ir padėkite stingti. Bus puikus želė intarpas desertuose, o gal ir visas želė desertas (pagardinkite uogomis ar uogiene)
Pagardas obuolių pyragui. Sutrinkite varškę, įpilkite į ją geriamo jogurto ir įdėkite kelis šaukštus plaktos grietinėlės. Išmaišykite ir patiekite prie dar šilto obuolių pyrago.
Kisieliaus gėrimas. Į mėgstamą (spanguolių, braškių, aviečių ir pan.) kisielių – šiltą ar atvėsintą, įpilkite mėgstamo skonio geriamo jogurto. Labai skanus gėrimas!
Skanaus.