Ryškaus skonio, intriguojantis, jusles budinantis nealkoholinis kokteilis, o gal gaspačo sriuba? Pilstykite į taures ir palikite atvirą klausimą.
2–3 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.
Gaspačio kokteiliui pagaminti reikia:
1 nedidelio svogūno
1 česnako skiltelės
½ ilgavaisio agurko
½ saliero lapkočio (+ nedidelio saliero lapkočio patiekimui)
1 stiklinės PFANNER pomidorų sulčių su druska
2 šaukštų TORRES alyvuogių aliejaus „El Siilencio Arbequina“
Žiupsnelio šviežiai grūstų juodųjų pipirų
1 saujelės bazilikų lapelių
1 saujos ledukų
Svogūną, česnaką, agurką ir salierą sudėkite į virtuvinį smulkintuvą.
Užpilkite PFANNER pomidorų sultimis su druska ir leiskite pastovėt apie 10 min.
Viską pagardinkite TORRES alyvuogių aliejumi „El Siilencio Arbequina“, TORRES raudonojo vyno actu „La Oscuridad“, šviežiai grūstais pipirais ir bazilikų lapeliais.
Viską labai gerai sutrinkite virtuviniu trintuvu ir patiekite su ledukais bei nedideliu saliero lapkočiu.
Gardžių atradimų.