Laidą VIENAS GAMTOJE IR video receptą rasite ČIA
Reikia:
1 MAGGI ekologiško sultinio kubelio
1 KIETAVIŠKIŲ ilgavaisio agurko
Kelių marinuotų SPILVA agurkėlių
50 g korėjietiškų morkų
Kelių jaunų apvirtų bulvyčių
½ citrinos
Gabaliuko šviežios lašišos
Kelių vėžių
Šiek tiek rūkytos lašišos
Šlakelio alyvuogių aliejaus
Mėgstamų prieskoninių žolelių
Kelių svogūnų laiškų
Žiupsnelio SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
1. Lašišą iš abiejų pusių pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir dėkite kepti ant grotelių. Kai žuvis iškeps, ją sumaigykite.
2. Sultinio kubelį dėkite į puodą su karštu vandeniu.
3. Agurkus supjaustykite patogiais valgyti gabaliukais. Taip pat supjaustykite ir bulves. Pasmulkinkite prieskonines žoleles ir svogūnų laiškus.
4. Į karštą sultinį sudėkite keptą ir rūkytą lašišą.
5. Sudėkite korėjietiškas morkas ir daržoves. Pavirkite apie 10 min.
6. Virtus vėžius apskrudinkite ant grilio ir sudėkite į sriubą.
7. Galiausiai sudėkite svogūnus ir žoleles. Gausiai pagardinkite juodaisiais pipirais. Jei reikia, pagardinkite druska. Pagardinkite citrinos sultimis ir tarkuota žievele.
Skanaus!