top of page

GARDUSIS KREMINIS SŪRIO MIRKALAS (Receptas)

Šviežių agurkų sezonas prasideda! Triauškite ką tik nuskintus, pjaustykite juos į salotas, gaminkite šaltas sriubas ir būtinai – būtinai –  išbandykite agurkų sezono „bombą” – kreminį, pikantišką, gaivų, skonių pilną mirkalą agurkams. Tai turbūt geriausias vasaros užkandis. 

Nustebinkite save ir tuos, kuriuos vaišinsite. 

pikantiškas mirkalas agurkams_Alfo receptas
VMG nuotr.

Video receptą rasite Alfo ingstagramo profilyje čia.

 

4 asm. 

Gaminimo laikas: 15 min.


Sūrio mirkalui pagaminti reikia:

  • 2 šaukštų rikotos sūrio

  • 2 šaukštų RAMBYNO tepamo sūrelio su žalumynais

  • 1 šaukšto KĖDAINIŲ KONRSERVAI krienų

  • 1 ryšulėlio kalendrų lapelių

  • Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio

  • 2 trumpavaisių agurkų (galite valgyti su morkomis, salierais, paprikomis ar salierais) 

  • Keleto GAIDELIS krekerių „Grietinė ir svogūnas“

  • Brokolio žiedynų (papuošimui)


1. Į virtuvinį trintuvą dėkite rikotos sūrio, RAMBYNO tepamo sūrelio su žalumynais, KĖDAINIŲ KONRSERVAI krienų, kalendrų lapelių, berkite ketverių pipirų mišinio. Viską sutrinkite.

2. Agurkus supjaustykite juostelėmis.

3. Paruoštą padažą užbarstykite GAIDELIS krekeriais „Grietinė ir svogūnas“ ir pakarpykite brokolio žiedynų. 

4. Patiekite su traškiais agurkais, merkite juos į padažą ir skanaukite. 


Gardžių atradimų.


Naujausi įrašai

bottom of page