top of page

Gardieji blyneliai su bananais (be laktozės)

Kai norisi kažko traškaus, bet kartu ir kreminio, improvizuokite pagal šį receptą ir pasigaminkite traškius blynelius su bananais.


traškūs lietiniai blyneliai su bananais, Alfo receptas

#Alfodidysiskulinarinissou laidas galite pažiūrėti čia


Traškiems blyneliams su bananais reikia:


LIETINIAMS:

  • 2 kiaušinių

  • 15 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • Žiupsnelio druskos

  • 2 šaukštų aguonų

  • 400 ml migdolų arba kitokio augalinio gėrimo

  • 150 g miltų

  • 20 ml aliejaus

ĮDARUI:

  • 3–4 bananų

  • 1 kiaušinio (apvolioti)

  • 50 g TALER traškučių su bananais

  • PATIEKTI:

  • DANSUKKER cukraus miltelių

  • Liofilizuotų uogų miltelių

  • NATURLI fermentuoto migdolų produkto su braškėmis „Joe‘Kurt“

  1. Tešlai sumaišykite kiaušinius, druską, DANSUKKER cukrų „Panevėžio Plius“, aguonas. Supilkite didesnę dalį migdolų gėrimo, aliejų, suberkite miltus, išmaišykite. Tešlos konsistenciją reguliuokite likusiu migdolų pienu. Palikite tešlą pastovėti 20–30 min.

  2. Bananus supjaustykite: per pusę ir po to dar kartą per pusę. Kiaušinį paplakite. TALER traškučius su bananais patrupinkite.

  3. Iškepkite lietinius, suvyniokite į juos bananus. Suvyniotą lietinį apvoliokite kiaušinio plakinyje, o po to traškučių trupiniuose. Dėkite į skardelę ir kepkite įkaitintoje iki 210 °C orkaitėje apie 10 min.

  4. Iškepusius lietinius patiekite su NATURLI fermentuotu migdolų produktu su braškėmis „Joe‘Kurt“. Pabarstykite DANSUKKER cukraus milteliais ir liofilizuotų uogų milteliais.

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page