Perlinio kuskuso salotose su granatais ir obuoliais telpa turbūt visi pasaulio skoniai ir spalvos. Lengvas, gaivus, bet sotus ir traškus patiekalas. Išbandykite tikrai unikalų receptą.
2-3 asm.
Gaminimas 30 min.
Perlinio kuskuso salotoms su granatais ir obuoliais reikia:
100 g perlinio kuskuso
1 lapinio kopūsto lapo
1 granato sėklų
1 obuolio
10 vyšninių pomidoriukų
1 agurko
120 g mini mocarelos rutuliukų
Padažui:
70 g krapų
70 g petražolių
70 g bazilikų
30 g garstyčių
300 ml aliejaus
3 skiltelių česnako
Vienos citrinos sulčių
Druskos, šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Visus padažo ingredientus sudėkite į trintuvo arba kokteilinės indą ir sutrinkite iki vientisos masės.
Perlinį kuskusą išvirkite pasūdytame vandenyje ir būtinai perplaukite šaltu vandeniu.
Pomidoriukus perpjaukite pusiau, obuolį ir agurką supjaustykite plonomis riekelėmis, lapinį kopūstą suplėšykite.
Iš visų ingredientų sudėliokite salotas, gausiai apšlakstykite padažu.
Skanaus!