Laidą #Alfasvienasnamuose ir video receptą žiūrėkite ČIA
Reikia:
Marinuotų moliūgų (žr. receptą, jį rasite ČIA)
2 saldžiarūgščių obuolių
Raudonojo svogūno
Keli šaukštai moliūgų sėklų
SANTA MARIA Juodųjų pipirų
SANTA MARIA Druskos
Saujos gražgarsčių
Saujos špinatų
Garstyčių
8 šaukštai alyvuogių aliejaus
5 šaukštai acto
1 skiltelės česnako
1/2 citrinos žievelės
1 šaukšto DANSUKKER cukraus
1. Obuolius išnagrinėkite ir supjaustykite gabaliukais, pagal savo norą galite nulupti ar palikti žievelę. Supjaustytus obuolius apšlakstykite citrinos sultimis.
3. Į puodą dėkite garstyčias, alyvuogių aliejų, obuolių actą. Įtarkuokite česnaką ir citrinos žievelę. Viską sumaišykite, įberkite DANSUKKER cukraus. Šį padažą pilkite ant salotų ir išmaišykite.
4. Į salotas sudėkite gražgarstes ir špinatus. Viską išmaišykite.
ALFO PATARIMAI:
· Būtinai naudokite paprastas garstyčias, ne su grūdeliais.
· Jeigu norite, galite salotas paskaninti keptu varškės sūriu arba feta.
· Salotos puikiai tinka prie mėsos patiekalų, kai norisi lengvo, ne bulvių garnyro.
Skanaus!