top of page

Gaivios agurko ir marinuoto imbiero salotos prie grilio patiekalų



Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA


Reikia:

  • 1 KIETAVIŠKIŲ ilgavaisio agurko

  • 3 KIETAVIŠKIŲ trumpavaisių agurkų

  • Ryšelio krapų

  • 2 šaukštų marinuoto imbiero

  • 1 skiltelės česnako

  • 1 šaukšto DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 2 šaukštų baltojo vyno acto

  • SANTA MARIA akmens druskos

  • SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“

  • 1–2 šaukštų alyvuogių aliejaus

1. KIETAVIŠKIŲ ilgavaisį ir KIETAVIŠKIŲ trumpavaisius agurkus supjaustykite griežinėliais arba kubeliais – kaip jums patinka. Sudėkite į dubenį salotoms.

2. Susmulkinkite krapus, marinuotą imbierą, česnaką. Viską suberkite prie agurkų.

3. Įberkite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, supilkite baltojo vyno actą, pagardinkite SANTA MARIA akmens druska ir SANTA MARIA juodaisiais pipirais „Tellicherry“, įpilkite alyvuogių aliejaus. Viską išmaišykite ir patiekite.



ALFO PATARIMAS:

· Į šias salotas galite papildomai dėti kaliaropių arba cukinijų.

       Valgykite salotas kambario temperatūros.


Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page