Laidos VIENAS NAMUOSE vaizdo įrašą ir receptą rasite ČIA
Reikia:
1 KIETAVIŠKIŲ ilgavaisio agurko
3 KIETAVIŠKIŲ trumpavaisių agurkų
Ryšelio krapų
2 šaukštų marinuoto imbiero
1 skiltelės česnako
1 šaukšto DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus
2 šaukštų baltojo vyno acto
SANTA MARIA akmens druskos
SANTA MARIA juodųjų pipirų „Tellicherry“
1–2 šaukštų alyvuogių aliejaus
1. KIETAVIŠKIŲ ilgavaisį ir KIETAVIŠKIŲ trumpavaisius agurkus supjaustykite griežinėliais arba kubeliais – kaip jums patinka. Sudėkite į dubenį salotoms.
2. Susmulkinkite krapus, marinuotą imbierą, česnaką. Viską suberkite prie agurkų.
3. Įberkite DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, supilkite baltojo vyno actą, pagardinkite SANTA MARIA akmens druska ir SANTA MARIA juodaisiais pipirais „Tellicherry“, įpilkite alyvuogių aliejaus. Viską išmaišykite ir patiekite.
ALFO PATARIMAS:
· Į šias salotas galite papildomai dėti kaliaropių arba cukinijų.
Valgykite salotas kambario temperatūros.
Skanaus!