Dar vienas burokėlių mišrainės/salotų variantas su slyvomis, pupelėmis ir grybais. Sotus, pilnas mėgstamų skonių ir gaivus patiekalas vakarienei arba pietums.
Burokėlių mišrainei su slyvomis, pupelėmis ir grybais pagaminti reikia:
200 g virtų burokėlių
200 g virtų pupelių
150 g marinuotų grybų
1 nedidelio svogūno
2–3 šaukštų kapotų džiovintų slyvų
1 vidutinio obuolio
Žiupsnelio juodųjų pipirų
2 šaukštų DAUMANTŲ pusriebio majonezo „Klasikinis“
1. Į dubenį sudėkite kubeliais pjaustytus virtus burokėlius, pupeles, marinuotus grybus, smulkiai pjaustytą svogūną, slyvas ir kubeliais pjaustytą obuolį, įberkite juodųjų pipirų, dėkite DAUMANTŲ pusriebio majonezo „Klasikinis“.
2. Viską gerai išmaišykite. Patiekite mažuose mėgstamuose indeliuose.
Video receptas:
Skanaus.