Bulvinis blynas su azijietišku poskoniu yra tas patiekalas, kurį turėtų išbandyti visi, mėgstantys bulvinius patiekalus. Greitai pagaminamas, greitai ir skaniai suvalgomas.
Laidą #AlfoVila žiūrėkite čia
2 asm.
Azijietiškam bulviniam blynui pagaminti reikia:
3 didesnių bulvių
6–7 šitakių
1 vidutinio poro
1 nykščio dydžio imbiero šaknies gabaliuko
Žiupsnelio KOTANYI kmynų
Žiupsnelio KOTANYI kalendros
1 kiaušinio
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų su druska
1 šaukšto KIKKOMAN sojų padažo
1 šaukšto miltų
3–4 šaukštų OBELIŲ rapsų aliejaus
Mėgstamų prieskoninių žolelių lapelių ar valgomų žiedlapių (raudonųjų bazilikų, kalendrų, mėtų,
pankolių žiedynų) (papuošimui)
Padažui:
2 šaukštų OBELIŲ majonezo „Originalus“
1 šaukštelio KIKKOMAN sojų padažo
1 šaukštelio aštraus padažo
1. Nuskuskite bulves ir sutarkuokite jas burokine tarka.
2. Šitakius supjaustykite pailgomis juostelėmis, porą – pusžiedžiais, imbierą sutarkuokite.
3. Dubenėlyje sugrūskite KOTANYI kmynus ir kalendrą.
4. Į bulves įmuškite kiaušinį, berkite paruoštus prieskonius, KOTANYI aitriųjų paprikų su druska,
dėkite porus, šitakius ir imbierą, pilkite KIKKOMAN sojų padažo. Viską išmaišykite, bemaišant
sudėkite miltus.
5. Į ZYLE keptuvę pilkite OBELIŲ rapsų aliejaus, įkaitinkite ir formuokite keptuvėje blynus.
Apkepkite juos iš abiejų pusių.
6. Padažui: sumaišykite OBELIŲ majonezą „Originalus“, KIKKOMAN sojų ir aštrų padažą.
7. Patiekite blynus uždėję ant jų padažo ir papuošę prieskoninėmis žolelėmis bei valgomais
žiedlapiais.
PATARIMAI
1. Šitakius galite keisti rudaisiais pievagrybiais.
Gardžių atradimų.