Ko labiausiai norisi grįžus namo žvarbų lapkričio vakarą? Žinoma, puodelio karštos arbatos ir šilto apkabinimo. Jaukios – ne tik geriamos, bet ir šaukšteliu išvalgomos – aviečių ir citrinų arbatos receptu dalinamės. Pasidalinkite šiuo šildančiu gėrimu su kitais ir, neabejojame, kad mainais gausite jaukų, šildantį apkabinimą.
Dvisluoksnei aviečių ir citrinų arbatai paruošti reikia:
20 g WELL DONE čiobrelių
1 citrinos
1 imbiero šaknies
Keleto šaukštų WELL DONE aviečių uogienės
1. Čiobrelius nuplaukite, imbierą supjaustykite smulkiau, citriną – vidutiniais gabalėliais. Jei nemėgstate jaukaus citrinos žievelės kartumo, galite ją nulupti. Viską sudėkite į puodą. Užpilkite verdančiu vandeniu (iki puodo viršaus). Viską išmaišykite ir palaikykite 5 min.
2. Skystį nukoškite į kitą indą.
3. Į stiklinę dėkite WELL DONE aviečių uogienės, pilkite arbatos.
4. Galite papuošti citrinos skiltele ar čiobrelio šakele.