top of page

DVISLUOKSNĖ aviečių ir citrinų ARBATA (Receptas)

Ko labiausiai norisi grįžus namo žvarbų lapkričio vakarą? Žinoma, puodelio karštos arbatos ir šilto apkabinimo. Jaukios – ne tik geriamos, bet ir šaukšteliu išvalgomos – aviečių ir citrinų arbatos receptu dalinamės. Pasidalinkite šiuo šildančiu gėrimu su kitais ir, neabejojame, kad mainais gausite jaukų, šildantį apkabinimą.


aviečių arbata_Alfo receptas
VMG nuotr.

Dvisluoksnei aviečių ir citrinų arbatai paruošti reikia:

  • 20 g WELL DONE čiobrelių

  • 1 citrinos

  • 1 imbiero šaknies

  • Keleto šaukštų WELL DONE aviečių uogienės

Aviečių arbatos receptas
VMG nuotr.

1. Čiobrelius nuplaukite, imbierą supjaustykite smulkiau, citriną – vidutiniais gabalėliais. Jei nemėgstate jaukaus citrinos žievelės kartumo, galite ją nulupti. Viską sudėkite į puodą. Užpilkite verdančiu vandeniu (iki puodo viršaus). Viską išmaišykite ir palaikykite 5 min.

2. Skystį nukoškite į kitą indą.

3. Į stiklinę dėkite WELL DONE aviečių uogienės, pilkite arbatos.

4. Galite papuošti citrinos skiltele ar čiobrelio šakele.


Visus #WELLDONE ingredientus rasite #MAXIMA parduotuvėse.



Naujausi įrašai

bottom of page