Dešrelės ir daržovės su terijakio padažu
- 2020-02-08
- 1 min. skaitymo

4-5 asm.
Gaminimas 5 min.
Kepimas 20 min.
Reikia:
500 g KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių
400 g šaldytų morkyčių
400 g šaldytų brokolių
200 g šaldytų šparaginių pupelių
2 raudonųjų svogūnų
150 ml terijakio padažo
50 ml aliejaus
Žiupsnelio druskos
1–2 šaukštų sezamo sėklų
1. Kepimo skardą patepkite aliejumi. Sudėkite dešreles, daržoves, supjaustytus į 6–8 dalis svogūnus, gausiai apšlakstykite terijakio padažu ir pagardinkite druska. Užberkite sezamo sėklų.
2. Šaukite skardą į orkaitę ir kepkite 20 min.
3. Baikite kepti po įkaitusia grilio spirale, kad gražiai apskrustų.