Skanios ir karštos, ir šaltos. Puikiai tinka vaikams ir suaugusiesiems, o taip pat – ir į pietų dėžutę. Pasirinkite grūdinę sluoksniuotą tešlą ir dėkite daugiau daržovių į vidų. Tikrai sveikiau nei sumuštinis!
2 asm.
Gaminimas 35 min.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliams su dešrele pagaminti reikia:
½ paprikos
½ raudonojo svogūno
200 g grūdinės sluoksniuotos tešlos
2 kupinų šaukštų tepamojo ožkų pieno sūrio
250 g KITCHEN ME šviežios triušienos dešrelių
1 šaukštelio Provanso žolelių
1 kiaušinio (patepti)
1. Įkaitinkite orkaitę iki 190 °C.
2. Supjaustykite papriką ir svogūną šiaudeliais.
3. Grūdinės tešlos lakštus patepkite ožkų pieno sūriu, išilgai sudėkite KITCHEN ME šviežios triušienos dešreles, paprikos ir svogūnų juosteles. Pabarstykite Provanso žolelėmis. Viską atsargiai suvyniokite, dėkite siūle į apačią. Patepkite kiaušinio plakiniu.
4. Labai aštriu peiliu gautus vyniotinius supjaustykite nedideliais gabaliukais. Dėkite juos į skardą siūle į apačią.
5. Kepkite apie pusvalandį, kol vyniotiniai gražiai iškils ir paruduos.
Skanaus!