Dešrainis su keptu vytintu Parmos kumpiu ir meliono salsa
- 2020-02-20
- 1 min. skaitymo

1 asm.
Gaminimas 35 min.
Reikia:
2 KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių
Druskos, pipirų
1 juostelės vytinto Parmos kumpio
1 dešrainio bandelės
30 g romaninių salotų lapų
100 g meliono salsos
¼ mėlynojo svogūno
5 g kalendros
1. KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles iškepkite ant grilio ir pagardinkite jas druska bei pipirais. Kol dešrelės kepa, padžiovinkite ant nekaitrios grilio vietos vytintą Parmos kumpio juostelę.
2. Dešrainio bandelę įpjaukite ir paskrudinkite ant grilio, kad šiek tiek sušiltų.
3. Į dešrainio bandelę dėkite romaninių salotų lapą, dešreles, meliono salsą, griežinėliais pjaustytą svogūną ir Parmos kumpį. Papuoškite kalendros lapeliais.