2 asm.
Gaminimas 10 min.
Kepimas 6-8 min.
Orkaitės t-ra 180 °C
Reikia:
2 avienos dešrelės
2 bandelės dešrainiams
Priedai:
saulėje džiovinti pomidorai
avokadas
salotų lapai
poras
saldžiarūgštis padažas
natūralus jogurtas
barbekiu padažas
stambiai grūsti penkių rūšių pipirai
druska
1. Sumaišykite saldžiarūgštį padažą, jogurtą, druską ir pipirus. Dešreles apkepkite keptuvėje. Keptuvėje, kur kepė dešrelės, apkepkite smulkiai pjaustytą porą. 2. Bandelę įpjaukite išilgai, bandelės sieneles patepkite padažu. Į bandelės vidų dėkite salotas, avokado griežinėlius, saulėje džiovintus pomidorus, apkeptus porus. 3. Dėkite dešrelę ir dešrainį 6–8 min. kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Patiekite su barbekiu padažu.