3 asm.
Gaminimas 10 min
Kepimas 15 min.
Dešrainiui paruošti reikia:
2 KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių
2 bandelių dešrainiams
Priedai: meliono riekelės, salotų lapai,
raudonieji svogūnai, pomidorai, majonezas,
jogurtas, rūkytų paprikų milteliai, „sriracha“
padažas, citrinų sultys, agavų sirupas arba
skystas medus
1. Sumaišykite majonezą, jogurtą, „sriracha“, rūkytos paprikos miltelius, citrinų sultis, medų arba agavų sirupą.
2. KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles apkepkite ant grotelių.
3. Bandeles įpjaukite išilgai, sieneles patepkite padažu. Į bandelių vidų dėkite
salotų, plonai supjaustytų svogūnų, pomidorų riekelių, dešreles ir plonų meliono riekelių.
4. Prieš patiekdami dešrainius pašildykite ant grotelių dar 2–3 min.
Skanaus.