top of page

Dešrainis su triušienos dešrele (Receptas)


dešrainis su triušienos dešrele_receptas
VMG nuotr,

3 asm.

Gaminimas 10 min

Kepimas 15 min.


Dešrainiui paruošti reikia:

  • 2 KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių

  • 2 bandelių dešrainiams

  • Priedai: meliono riekelės, salotų lapai,

  • raudonieji svogūnai, pomidorai, majonezas,

  • jogurtas, rūkytų paprikų milteliai, „sriracha“

  • padažas, citrinų sultys, agavų sirupas arba

  • skystas medus

1. Sumaišykite majonezą, jogurtą, „sriracha“, rūkytos paprikos miltelius, citrinų sultis, medų arba agavų sirupą.

2. KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles apkepkite ant grotelių.

3. Bandeles įpjaukite išilgai, sieneles patepkite padažu. Į bandelių vidų dėkite

salotų, plonai supjaustytų svogūnų, pomidorų riekelių, dešreles ir plonų meliono riekelių.

4. Prieš patiekdami dešrainius pašildykite ant grotelių dar 2–3 min.


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page