Dešrainiai su sultingu įdaru visada yra geras pasirinkimas, kuris tinka visiems: ir vaikams, ir suaugusiesiems. Sūrio padažas padaro jį tiesiog neatsivalgomą.
4 asm.
Gaminimo laikas: 30 min.
Dešrainiams pagaminti reikia:
1 vidutinio svogūno
1 vidutinio mėlynojo svogūno
1 saujos marinuotų agurkėlių
100 g konservuotų kukurūzų
1 česnako skiltelės
30 ml rapsų ir kanapių aliejaus
100 g kietojo sūrio
100 ml grietinėlės
4–5 KITCHEN ME šviežių triušienos dešrelių
3 šaukštų terijakio barbekiu padažo
4 dešrainių bandelių
100 g SUSLAVIČIAUS padažo „Majonezas ir kečupas“
1. Svogūną supjaustykite kubeliais, mėlynąjį svogūną – griežinėliais, marinuotus agurkėlius
supjaustykite juostelėmis.
2. Į mažą formelę dėkite pjaustytą svogūną, kukurūzus, smulkintą česnako skiltelę, įpilkite rapsų ir
kanapių aliejaus, kepkite įkaitintoje 180 °C karšto oro gruzdintuvėje apie 2–3 min. (orkaitėje 5–7
min.), kol svogūnas suminkštės. Įdėkite tarkuoto kietojo sūrio, grietinėlės ir gerai išmaišykite.
3. KITCHEN ME šviežias triušienos dešreles kepkite 180 °C karšto oro gruzdintuvėje apie 7–8
min. (orkaitėje 10–12 min.), kol apskrus ir iškeps. Aptepkite dešreles terijakio barbekiu padažu ir
pakepkite dar minutę. Dešreles išimkite, bandeles pakepinkite 180 °C karšto oro gruzdintuvėje
keletą min., kad šiek tiek apskrustų.
4. Į keptas bandeles sudėkite SUSLAVIČIAUS padažą „Majonezas ir kečupas“, marinuotus
agurkėlius, mėlynąjį svogūną, keptas dešreles, sūrio padažą. Pagardinkite šviežiomis kalendromis.
Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.
Gardžių atradimų.