Desertinis ledų ir kavos kokteilis – tikras skonių lobis tikriems smaližiams. Jame ir varškės sūrelis, ir skaniausias saldainis, ir skaniausia kava, ir ledai, ir vienas slaptas ingredientas.
Tikras gundymas, kuriam nuodėmė neatsispirti.
Įsitinkite, kad tobulam desertui pagaminti reikia kelių skanių ingredientų ir vos 10 minučių.
Laida „ALFO SUPER ŠOU“ – tai greitas ir smagus kulinarinis šou, kuriame lengvai pagaminamų „super“ patiekalų receptai ir kulinariniai triukai, kurie padės gaminti dar greičiau, dar skaniau ir įdomiau.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Video receptą žiūrėkite Alfo IG profilyje čia.
3 asm.
Gaminimo laikas: apie 10 min.
Ledų ir kavos kokteiliui pagaminti reikia:
45 g MAGIJA glaistyto varškės sūrelio su kakava ir šokolado gabaliukais
150 g šokoladinių ledų
1 VILNIUS šampano skonio saldainio „Marc de Champagne“
20 g migdolų likerio
30 g avižų pieno
80 ml NESPRESSO kavos
100 g grietinėlės
50 g GAIDELIS kokosų ir šokolado skonio pusrytainių „7 grūdai“
10 g DANSUKKER šviesiojo sirupo
1 SOSTINĖS mangų ir bergamotės skonio saldainio (papuošti)
Valgomų gėlių žiedų (papuošti)
Į kokteilinę dėkite MAGIJA glaistytą varškės sūrelį su kakava ir šokolado gabaliukais, šokoladinius ledus, VILNIUS šampano skonio saldainį „Marc de Champagne“, pilkite migdolų likeri, avižų pieną, NESPRESSO kavą ir viską gerai suplakite iki vientisos masės.
Į dubenį pilkite grietinėlę ir plakite iki purumo.
Susmulkinkite GAIDELIS kokosų ir šokolado skonio pusrytainius „7 grūdai“ iki trupinių.
Serviravimo taurės kraštelius pamerkite į DANSUKKER šviesųjį sirupą ir apvoliokite pusrytainių trupiniuose.
Paruoštą masę supilkite į taurę ir ant viršaus uždėkite plaktos grietinėlės.
Papuoškite SOSTINĖS mangų ir bergamotės skonio saldainio gabaliukais ir valgomais žiedais.
Gardžių atradimų.