top of page

Degintų paprikų sriuba su maskarponės sūriu (Receptas)

Jeigu norite, kad trinta daržovių sriuba būtų itin sodraus ir turtingo skonio, daržoves pakepkite ir net kiek apdeginkite orkaitėje. Klampi, tiršta, soti, jauki degintų paprikų ir maskarponės sūrio sriuba yra geriausias pasirinkimas drėgną rudens dieną, kai norisi sušilti ir kūną, ir sielą.

#BLENDTEC trintuvas maisto gaminimui suteiks daugiau malonumo.


degintų paprikų sriuba su maskarponės sūriu_receptas_Blendtec
VMG nuotr.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

3–4 asm.

 Gaminimo laikas: 40 min.


Degintų paprikų sriubai su maskarponės sūriu pagaminti reikia:

  • 3 paprikų

  • 2 svogūnų

  • 3 skiltelių česnako

  • 4–5 šakelių čiobrelių

  • 5 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 150 g maskarponės sūrio

  • 200 ml grietinėlės

  • 1 saujos bazilikų lapelių

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

1. Paprikas ir svogūnus supjaustykite stambiais gabalėliais, sumaišykite su česnakais,

čiobreliais, druska, alyvuogių aliejumi ir kepkite įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.,

200 °C temp., kol daržovės suminkštės.

2. Keptas daržoves sudėkite į BLENDTEC trintuvą, kartu su maskarponės sūriu ir

grietinėle, sutrinkite iki vientisos masės.

3. Gautą sriubą patiekite su alyvuogių aliejumi, šviežių bazilikų lapeliais ir šviežiai

grūstais pipirais.


Video receptas:


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page