Beveik akimirksniu paruošiamas labai skanus, tirštas, sotus ir sveikatai palankus kefyro kokteilis su datulėmis ir riešutų sviestu, kuris patiks ir mažiems, ir dideliems. Geras dienos startas, puikiausias jėgų ir energijos boost’eris dienos eigoje.
Nuoširdžiai rekomenduojame.
Video receptą rasite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2–4 asm.
Gaminimo laikas: 5 min.
Datulių ir kefyro kokteiliui pagaminti reikia:
10 džiovintų datulių
1 šaukšto riešutų sviesto
900 g ŽEMAITIJOS PIENO kefyro kokteilio su datulėmis
Žiupsnelio KOTANYI burbono vanilinio cukraus
3–4 GAIDELIS pusrytainių su kokosais ir šokoladu „7 grūdai“
Žiupsnelio cinamono
Į kokteilinę sudėkite datules, riešutų sviestą, supilkite ŽEMAITIJOS kefyro kokteilį su datulėmis, suberkite KOTANYI burbono vanilinį cukrų ir trupintus GAIDELIS pusrytainius su kokosais ir šokoladu „7 grūdai“.
Masę gerai išplakite ir supilkite į stiklines. Pagardinkite cinamonu.
Dar daugiau gardžių patiekalų receptų rasite naujame žurnale VERDU IR KEPU.
Naują numerį galite įsigyti visose MAXIMA, RIMI, IKI spaudos skyriuose ir NARVESEN spaudos kioskuose.
Gardžių atradimų.