Burgeris su paukštiena ir keptais persikais
- 2020-04-26
- 1 min. skaitymo

Laidą VIENAS GAMTOJE ir video receptą rasite ČIA
Reikia:
2 KITCHEN ME antienos filė maltinių „Mėsainiams“
Alyvuogių aliejaus
SANTA MARIA akmens druskos
2 persikų
1 KIETAVIŠKIŲ trumpavaisio agurko
1 raudonojo svogūno
2 bandelių mėsainiams
50 g FELIX padažo „Medaus – garstyčių“
Špinatų lapų
Mėtų ir kalendrų šakelių
1. KITCHEN ME antienos filė maltinius „Mėsainiams“ patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir dėkite ant įkaitintų grotelių.
2. Persikus perpjaukite pusiau, išimkite kauliukus ir kepkite ant grotelių, kol vaisiai suminkštės. Nuimkite apdegusią odelę ir šakute švelniai pabraukykite vaisių puseles, paversdami persiko paviršių padažu.
3. Supjaustykite KIETAVIŠKIŲ trumpavaisį agurką ir raudonąjį svogūną.
4. Paskrudinkite mėsainių bandeles.
5. Ant šiltos bandelės puselės pilkite FELIX padažą „Medaus – garstyčių“, dėkite špinatų lapų, svogūno, iškepusį maltinį, persiko puselę, mėtų ir kalendrų mišinio.
6. Bandelės viršūnėlę patepkite padažu ir uždenkite sudėtą mėsainį.
Skanaus!