top of page

Brusketa su pomidorais, tunu ir šilauogėmis (Receptas)

Jeigu reikia greito ir visų mėgstamo užkandžio, itališku stiliumi ruoštos brusketos niekada nenuvils. Traški duonelė ir sultingas pagardas nepalieka abejingų niekada. Išbandykite brusketą su pomidorais, tunu ir šilauogėmis. Įkvepiantis derinys.


brusketa su pomidorais, tunu ir šilauogėmis_Alfo receptas
Alfo Ivanausko nuotr.

Laidą #AlfoVila žiūrėkite čia



2 asm.


Brusketai su pomidorais, tunu ir šilauogėmis pagaminti reikia:

  • 1 pomidoro

  • 2 šaukštų SACLA orkaitėje keptų pomidorų su alyvuogėmis

  • 2 skiltelių česnako

  • 2 riekelių čiabatos tipo duonos

  • 2 šaukštų rikotos sūrio

  • 80 g CALVO nesmulkinto tuno aliejuje

  • Keleto šilauogių

  • Keleto raudonojo baziliko lapelių

  • Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio

1. Pomidorą ir #SACLA orkaitėje keptus pomidorus su alyvuogėmis supjaustykite kubeliais,

sumaišykite. Įtarkuokite česnako skiltelę ir vėl pamaišykite.

2. Orkaitėje apkepinkite čiabatos duonos riekeles.

3. Apskrudusias riekeles šiek tiek patrinkite česnaku, tepkite rikotos sūrį, dėkite #CALVO

nesmulkinto tuno aliejuje, pomidorų ir per pusę perpjautų šilauogių.

4. Papuoškite baziliko lapeliais ir berkite KOTANYI ketverių pipirų mišinio.


PATARIMAI

1. Galite brusketas paskaninti tarkuota citrinos žievele.

2. Rinkitės savo mėgstamus, įvairiaspalvius pomidorus.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page