Jeigu reikia greito ir visų mėgstamo užkandžio, itališku stiliumi ruoštos brusketos niekada nenuvils. Traški duonelė ir sultingas pagardas nepalieka abejingų niekada. Išbandykite brusketą su pomidorais, tunu ir šilauogėmis. Įkvepiantis derinys.
2 asm.
Brusketai su pomidorais, tunu ir šilauogėmis pagaminti reikia:
1 pomidoro
2 šaukštų SACLA orkaitėje keptų pomidorų su alyvuogėmis
2 skiltelių česnako
2 riekelių čiabatos tipo duonos
2 šaukštų rikotos sūrio
80 g CALVO nesmulkinto tuno aliejuje
Keleto šilauogių
Keleto raudonojo baziliko lapelių
Žiupsnelio KOTANYI ketverių pipirų mišinio
1. Pomidorą ir #SACLA orkaitėje keptus pomidorus su alyvuogėmis supjaustykite kubeliais,
sumaišykite. Įtarkuokite česnako skiltelę ir vėl pamaišykite.
2. Orkaitėje apkepinkite čiabatos duonos riekeles.
3. Apskrudusias riekeles šiek tiek patrinkite česnaku, tepkite rikotos sūrį, dėkite #CALVO
nesmulkinto tuno aliejuje, pomidorų ir per pusę perpjautų šilauogių.
4. Papuoškite baziliko lapeliais ir berkite KOTANYI ketverių pipirų mišinio.
PATARIMAI
1. Galite brusketas paskaninti tarkuota citrinos žievele.
2. Rinkitės savo mėgstamus, įvairiaspalvius pomidorus.
Gardžių atradimų.