2 asm.
Gaminimo laikas: apie 30 min.
Blyneliams pagaminti reikia:
250 g 9 % rieb. ekologiškos varškės DOBILAS
2–3 šaukštų miltų
2 kiaušinių
½ stiklinės pieno
1 šaukšto DANSUKKER cukraus sirupo
Žiupsnelio KOTANYI malto kumino
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska
2 saujų jaunų brokolių
½ vidutinės cukinijos
2–3 šaukštų aliejaus (kepimui)
6–8 ančiuvių filė
1 raudonos aitriosios paprikos
50 g brandinto kietojo sūrio
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Varškę kartu su miltais, kiaušiniais, pienu, DANSUKKER cukraus sirupu, KOTANYI druska ir KOTANYI prieskoniais sudėkite į virtuvinį smulkintuvą. Sutrinkite iki vientisos masės.
Jaunus brokolius perpjaukite pusiau, cukinijas supjaustykite griežinėliais.
Aliejų įkaitinkite ir pilkite blynų tešlą. Į blynus įspauskite brokolius ir pjaustytas cukinijas. Kepkite iš abiejų pusių apie 2 min.
Iškeptus blynus patiekite su ančiuvių filė, griežinėliais pjaustyta aitriąja paprika ir drožlėmis tarkuotu sūriu.
Gardžių atradimų.