top of page

Brokolių, cukinijų ir varškės blynai su ančiuviais (Receptas)


varškės blynai su brokoliais ir cukinijomis_Alfo receptas
VMG nuotr,

2 asm.

Gaminimo laikas: apie 30 min.


Blyneliams pagaminti reikia:

  • 250 g 9 % rieb. ekologiškos varškės DOBILAS

  • 2–3 šaukštų miltų

  • 2 kiaušinių

  • ½ stiklinės pieno

  • 1 šaukšto DANSUKKER cukraus sirupo

  • Žiupsnelio KOTANYI malto kumino

  • Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių su druska

  • 2 saujų jaunų brokolių

  • ½ vidutinės cukinijos

  • 2–3 šaukštų aliejaus (kepimui)

  • 6–8 ančiuvių filė

  • 1 raudonos aitriosios paprikos

  • 50 g brandinto kietojo sūrio

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų


  1. Varškę kartu su miltais, kiaušiniais, pienu, DANSUKKER cukraus sirupu, KOTANYI druska ir KOTANYI prieskoniais sudėkite į virtuvinį smulkintuvą. Sutrinkite iki vientisos masės.

  2. Jaunus brokolius perpjaukite pusiau, cukinijas supjaustykite griežinėliais.

  3. Aliejų įkaitinkite ir pilkite blynų tešlą. Į blynus įspauskite brokolius ir pjaustytas cukinijas. Kepkite iš abiejų pusių apie 2 min.

  4. Iškeptus blynus patiekite su ančiuvių filė, griežinėliais pjaustyta aitriąja paprika ir drožlėmis tarkuotu sūriu.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page