Reikės:
300 g lukštentų krevečių
1 brokolio
Kelių skiltelių česnako
Nedidelio gabalėlio šviežio imbiero
1 šaukšto medaus
Kelių šaukštų sojos
Šlakelio „teriyaki“ padažo
Šlakelio ryžių acto
Saujos svogūnų laiškų
Žiupsnelio džiovintos aitriosios paprikos
Aliejaus
1. Krevetes iškepkite gerai įkaitintoje keptuvėje su šlakeliu aliejaus ir sudėkite į lėkštę.
2. Toje pačioje keptuvėje apkepkite smulkiais žiedynais išskirstytą brokolį, pjaustytą česnaką ir imbierą.
3. Supilkite medų, padažus ir actą. Išmaišykite ir patroškinkite kelias minutes.
4. Sumaišykite su krevetėmis, smulkintais svogūnų laiškais ir žiupsneliu aitriosios paprikos.