4 asm.
Reikia:
350 g makaronų
50 g sviesto
1 svogūno
kelių skiltelių česnako
mažo gabalėlio šviežio imbiero
1–2 šaukštelių kario pastos (priklauso nuo aštrumo)
400 g maltos jautienos
400 ml kokosų pieno
150 ml vištienos sultinio
15 g šviežio baziliko
15 g šviežių kalendrų
Makaronus išvirkite kaip nurodyta ant pakuotės.
Gilioje keptuvėje su sviestu pakepinkite smukiai pjaustytą svogūną, imbierą ir česnakus.
Sudėkite maltą mėsą ir kario pastą. Kepkite kelias minutes maišydami, kol gražiai apskrus.
Supilkite kokosų pieną, sultinį ir patroškinkite ant nedidelės kaitros apie 15 min.
Patiekite su virtais makaronais, apibarstę žalumynais.
Skanaus!
Receptas iš knygos PLAY COOK KISS: culinary tricks