Bolivinių balandų košės su keptais rabarbarais ir gervuogėmis receptas
- vmgonline
- 2021-06-07
- 1 min. skaitymo
Pabodo įprastas košės skonis? Nuobodus vaizdas? Išbandykite tikro meno kūrinio receptą. Bolivinių balandų košė su keptais rabarbarais verta šedevro vardo ir dėl skonio, ir dėl vaizdo.

2-3 asm.
Košei su rabarbarais išvirti reikia:
3 rabarbarų stiebų
2 šaukštų cukraus
1 šaukšto apelsinų sulčių
200 g bolivinių balandų žiupsnelio druskos
120 g gervuogių
1. Rabarbarus supjaustykite stambiais kubeliais, užberkite cukraus ir apelsinų sulčių ir kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje apie 20 min.
2. Tuo metu išvirkite bolivines balandas kaip nurodyta ant pakuotės ir pagardinkite druska.
3. Kruopas išmaišykite su išsiskyrusiu keptų rabarbarų sirupu, išdėliokite rabarbarus ir gervuoges.
Skanaus!