VMGonline.lt jau viliojo ne vienu veganišku ir vegetarišku grilio receptu. Jei išragavote ankstesniuosius, gardžiųjų tofu, rudųjų pievagrybių ir paprikų, mangų ir eringi grybų iešmelių, išbandėte halumio sūrio bei slyvų vėrinukų skonį, atėjo metas traškioms, peletrūno, citrinų ir kalendrų marinato trio pagardintoms kukurūzų burbuolėms. Krimskite jas ir kaip užkandį, ir kaip garnyrą!
Valerijos Stonytės nuotr.
Kukurūzo burbuolė
Reikės:
4 virtų kukurūzo burbuolių
50 g sviesto (verta išmėginti „Ghee Easy“ sviestą)
druskos, pipirų
100 g peletrūno, citrinų ir kalendrų marinato
šviežių kalendrų
Kukurūzo burbuoles iškepkite grilyje, ištepę jas sviestu ir pagardinę druska bei pipirais.
Kai apkeps, supjaustykite žiedeliais, ištepkite marinatu ir dar trumpam dėkite ant griliaus.
Patiekite su šviežiais kalendrų lapeliais.