Beata Nicholson jau yra tapusi reiškiniu maisto pasaulyje. Knygos, televizijos laidos, žurnalas, restoranai… O viskas prasidėjo nuo tinklaraščio, kuris žurnalistei Beatai, persikrausčius gyventi į Londoną, tapo bandymų aikštele.
„Gaminti mokėjau nuo mažens. Mano sesuo tvarkydavo namo, o aš darydavau valgyti. Kai mėgsti valgyti, juk turi mokėti ir gaminti. O apetitą gerą turėjau visada, kaip ir mano vaikai“, – sako B. Nicholson.
Tiesa, ji neslepia, kad ruošiantis persikraustyti į Londoną buvo kilę ir kitokių minčių. Pavyzdžiui, atidaryti vaikų darželį ar po išlyginamųjų studijų pasukti į teisę, bet nugalėjo maistas.
O kaip tai įvyko ir kas B. Nicholson padėjo viską sukurti?
Laidos „Skonio iššūkis“ klausykitės kiekvieną ketvirtadienį 16.05 val., „Žinių radijo“ eteryje.