Vasara baigėsi nebent tiems, kurie nemėgsta gaminti. Nes maistas yra kelionės bilietas ne tik į bet kurią pasaulio šalį, bet ir į bet kurį sezoną. Norite atgal į vasarą? Prašom!
Kas yra barbekiu?
„BBQ“ yra vienas populiariausių gaminimo būdų Amerikoje bei Europoje. Tai mėsos apdorojimas karštu oru ir dūmais, kai mėsa neturi tiesioginio kontakto su ugnimi. Paprastai barbekiu sezonas prasideda atšilus orams, kai į kiemus išsinešame kepsnines, lauko stalą ir kėdes, tačiau sezoną galima pratęsti. Kaip? Gaminimui naudojant BBQ padažus, suteikiančius patiekalams dūmo skonį ir kvapą.
Kėdainių konservų fabrikas skanių naujienų lentynoje BBQ padažas , kuris tinka ruošiant ir šonkauliukus, ir dešreles, ir makaronų patiekalus, ir kepant picą, ir šašlykams pagardinti.
Atrinkome 7 receptus, kuriuos labai daug vasaros skonio ir nuotaikos.







Šiemet Kėdainių konservų fabrikas švenčia 80 metų jubiliejų. Ta proga keičiasi visų gaminių etikečių dizainas. Pamėgtų produktų pakuotės dabar gražesnės ir modernesnės, tačiau produktų skonis lieka tradicinis toks, kokį mėgstate labiausiai.
Konservuotų daržovių kategorijoje jubiliejaus proga išleista riboto leidimo etikečių kolekcija agurkams su ąžuolo lapais. „Taip pat rinkoje pasirodė gardžios naujienos BBQ padažų linija BBQ Roasted Garlic ir BBQ Chipotle